Eksempler på haveplaner

Nedenfor kan du se nogle eksempler på haveplaner, jeg har lavet. Alle opgaver tilpasses individuelle ønsker og behov. 

Haveskitse til en naturhave

Her er et eksempel på en haveskitse til en ældre have præget af græsplæne, hvor den nye haveejer ønsker sig en vild og naturlig have og samtidig plads til masser af selvforsyning med bær, frugt og grønsager. Haveejeren havde brug for hjælp til at få placeret alle de ønskede elementer på en hensigtsmæssig måde og få skabt en smuk helhed i haven. 
Haveskitsen blev suppleret med et dokument med uddybende kommentarer, billeder til inspiration og planteforslag. 

Haveplan til en villahave

Her ses en relativt detaljeret tegning af en del af en villahave, hvor haveejerne ønskede sig hjælp til at placere en række elementer i gårdhave- og terrasseområdet. Derudover fik de en skitse over resten af haven, som skulle være mere naturpræget med plads til bålplads og shelter, samt et dokument med uddybende kommentarer, billeder til inspiration og planteforslag.

Rækkehushave

I denne rækkehushave ønskede haveejeren hjælp til at placere en morgenterrasse og skabe mere privatliv i haven. Der er lavet en detaljeret plan for blandt andet et afskærmende bed mod sydøst og en ny cirkelformet terrasse i det vestlige hjørne, som skal afskærmes med hegn, klatreplanter, græsser og en sommerfuglebusk. Udover tegningen har haveejeren fået et dokument med uddybende kommentarer og anvisninger.