Inspiration til indretning af din have

Har du svært ved at finde ud af, hvordan haven bedst kan indrettes? Er du i tvivl om, hvad havens jordtype og beliggenhed giver af muligheder og udfordringer? Hvordan du kan skabe behagelige uderum for hele familien? Og har du svært ved at overskue, hvilke planter, der kan trives i haven og hvordan de dyrkes? Som havedesigner kan jeg hjælpe dig med at finde frem til gode løsninger for netop dig og din have.

Når jeg skal hjælpe med at indrette en have, begynder jeg næsten altid med at komme ud på et havebesøg. Måske er det kun et havebesøg, du har brug for, og måske ønsker du også at få udarbejdet en haveplan. Hvis du også ønsker en haveplan med tegning over den nye have og forslag til planter, laver jeg den efterfølgende.

På et havebesøg gennemgår vi haven sammen, og vi snakker om havens muligheder, udfordringer og potentiale. Under et havebesøg kan jeg give inspiration til, hvordan haven kan indrettes, så du får opfyldt dine havedrømme og får skabt en have, der passer til netop dig og din familie. Desuden kan jeg rådgive om plantevalg, dyrkning, haveanlæg og lignende havespørgsmål.

garden

Pris for et havebesøg

Et havebesøg tager normalt 2-3 timer.

Prisen for et havebesøg er 1950 kr. plus kørsel (3,73 kr. pr. km). 

Book nu