Haveplan

Udformning af plan for din have

Jeg hjælper med at planlægge din drømmehave, og jeg tegner en detaljeret haveplan eller enkle skitser over din nye have. Hvis du ønsker det, kan jeg hjælpe med plantevalg og lave bedplaner. Jeg lægger vægt på at tilpasse opgaven til dine ønsker og behov.

Forløbet begynder med et havebesøg, og jeg færdiggør arbejdet på kontoret. Udarbejdelse af en haveskitse tager typisk 2-5 timer, og udarbejdelse af en mere detaljeret haveplan tager normalt 6-10 timer. Det er muligt at aftale en fast pris på en konkret opgave.

Pris for en haveplan

En haveplan afregnes normalt som et havebesøg til 1200 kr. plus kørsel (3,51 kr. pr. km) og derefter afregnes pr. time for det efterfølgende arbejde. Timetaksten er 580 kr.
Det er muligt at aftale fast pris for en konkret opgave.

Forberedelser til en haveplan

Du kan med fordel forberede dig, inden vi i fællesskab går i gang med at udarbejde din haveplan.

  1. Du kan nedskrive konkrete ønsker til haven. Tænk grundigt over, hvad dine ønsker og behov er, og om der er særlige forhold at tage højde for. Du kan evt. udfylde spørgeskemaet nedenfor.
  2. Du kan finde billeder, der illustrerer dine drømme. Din stil, den stemning du ønsker i haven og konkrete planter, materialer og elementer, du kunne tænke dig. Du kan evt. kigge i min omfattende fotosamling på Pinterest. Log ind og lav din egen mappe, hvor du gemmer de valgte billeder - find Pinterest her

Hvis du forbereder ønsker og samler billeder, vil du formentlig blive gladere for både haveplanen og den nye have - og spare penge på processen!