Ydelser

Havebesøg

Få inspiration til indretning af din have

På et havebesøg gennemgår vi haven sammen, og vi snakker om havens muligheder, udfordringer og potentiale. Jeg giver inspiration til, hvordan haven kan indrettes, så du får opfyldt dine havedrømme. Og jeg rådgiver om plantedyrkning, planteformering og andre emner, du ønsker hjælp til. 

Pris: 1200 kr. plus kørsel (3,44 kr. pr. km)

Haveplan

Få udarbejdet en plan for din have

Jeg hjælper med at planlægge din drømmehave, og jeg tegner en detaljeret haveplan eller enkle skitser over din nye have. Hvis du ønsker det, kan jeg hjælpe med plantevalg og lave bedplaner. Jeg lægger vægt på at tilpasse opgaven til dine ønsker og behov.

Forløbet begynder med et havebesøg, og jeg færdiggør arbejdet på kontoret. Udarbejdelse af en haveskitse tager typisk 2-5 timer, og udarbejdelse af en mere detaljeret haveplan tager normalt 6-10 timer.  Det er muligt at aftale en fast pris på en konkret opgave.

Pris: 580 kr. pr. time plus kørsel (3,44 kr. pr. km)

Naturhave-tjek

Få vurderet din haves naturværdi og få inspiration til nye naturtiltag

Ved et naturhave-tjek går vi haven igennem sammen, og jeg hjælper med at vurdere havens nuværende naturværdier. Derefter snakker vi om muligheder for at øge naturværdien yderligere. Jeg tager udgangspunkt i dine interesser: Ønsker du at fremme biodiversiteten? Vil du gerne tiltrække flere fugle? Vil du skabe et fristed for insekter? Drømmer du om en blomstereng, en havedam eller en skovhave? Jeg kan hjælpe dig på vej! 

Pris:  1200 kr. plus kørsel (3,44 kr. pr. km)

Forberedelser til en haveplan

Du kan med fordel forberede dig, inden vi i fællesskab går i gang med at udarbejde din haveplan.

  1. Du kan nedskrive konkrete ønsker til haven. Tænk grundigt over, hvad dine ønsker og behov er, og om der er særlige forhold at tage højde for. Du kan evt. udfylde spørgeskemaet nedenfor.
  2. Du kan finde billeder, der illustrerer dine drømme. Din stil, den stemning du ønsker i haven og konkrete planter, materialer og elementer, du kunne tænke dig. Du kan evt. kigge i min omfattende fotosamling på Pinterest. Log ind og lav din egen mappe, hvor du gemmer de valgte billeder - find Pinterest her

Hvis du forbereder ønsker og samler billeder, vil du formentlig blive GLADERE for både haveplanen og den nye have - OG spare penge på processen!

Respons fra kunder

Havegennemgangen med dig var lige det, jeg havde brug for! 
Vi er overordentligt tilfredse! 
Vi er SÅ glade for dit arbejde. Tusind tak!
Vi har fået rigtig meget ud af gennemgangen af haven!
Tak for inspirerende arbejde med mit haveprojekt!